MUZECAST FORUM

Notification

Icon
Error

music412 Offline
#1 Posted : Friday, December 21, 2018 5:12:25 AM(UTC)
music412

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 4/22/2017(UTC)
Posts: 1

I believe this is a bug but not sure how to resolve. When my PC reboots (such as after updates), Muzecast Service Loader fails to start even with the automatic setting. This has become bothersome as I can not use Muzecast if I am away (unable to start the service) and the PC takes an update or restarts for whatever reason.

I am really NOT a computer knowledgeable person so please be gentle!

Thanks!
Bob
Sponsor
Muzecast Support Offline
#2 Posted : Sunday, December 23, 2018 5:28:37 AM(UTC)
Muzecast Support

Rank: Administration

Groups: Registered, Administrators
Joined: 9/27/2010(UTC)
Posts: 1,213
United States
Location: United States

Thanks: 14 times
Was thanked: 139 time(s) in 132 post(s)
You can set it to start "Delayed"

Open Windows Services (Control Panel->Administrative Tools->Services);
Open Properties of Muzecast Server Loader service;
Change start mode to Auto (Delayed).

Delayed service should start after about 2 minutes when computer boots.

Please let me know if this helped next time when you reboot your machine.
Thank you.

Muzecast Support.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.